Ahad, 28 April 2013

Autumz Single Pump; Review


Autumnz Single Pump.

Masa mula-mula nak beli..risau juga sebab tak banyak review tentang pump jenis ni..tapi tawakal sahajalah..
Alhamdulilah...

Beberapa review tentang pam ini setelah digunakan..

Kebaikkan Autumnz Single Pump
  • Mudah untuk digunakan.
  • Sedutan tidak menyakitkan..rasa macam Dhia sedang menyusu masa mengepam..
  • Ada 2 stage untuk sedutan..saya suka guna dua-dua jenis sedutan..tapi lebih prefer T1 sebab lebih smooth..hehehe..
  • Susu alhamdulilah..(makin bertambah lebih-lebih lagi lepas ambil supplement daripada Shaklee)
  • Mudah untuk dicuci dan dibersihkan kerana pam ini sangat simple..tak banyak part yang perlu dibersihkan(Saya sukaaaa!!!)
  • Ringan
  • Boleh guna bateri dan Elektrik..(so far belum try yang baterinya.)Nanti da try saya review nye..
  • Botol untuk storage boleh guna brand OK baby atau brand Autumnz nye sendiri..saiz memang bersesuaian..so tak yah pening-pening kepala untuk cari botol Autumnz..hehehe..
  • Bunyi..So far pada saya..okey...tak delah kuat mana pun bunyinya.. ^__^
  • Harga yang berbaloi-baloi...

Keburukan Autumnz Single Pump.

  • Hanya terdapat satu pam sahaja..(tengah fikir cara untuk jadikan double).
  • Autumnz - Venting Valve yang ini mudah hilang..agaknye klu hilang lagi..saya soletp jelah...hehehe



Autumnz - Venting Valve 

Ini adalah pakej yang saya gunakan..sangat-sangat berbaloi dan menjimatkan...dalam satu pakej..boleh dapat satu set lengkap..hah!jimatkan..kan..kan...hehehe..Pakej ini boleh didapati di 


promote gitu.. :)



*Pakej Rakyat* is inspired by by our 1 Malaysia slogan whereby "Rakyat Didahulukan". OBW hope that this package will go some distance in alleviating the rising cost of living whilst at the same time bringing quality and value to our customers.

With this package, you will receive:

  • 1 unit of Autumnz Electric Steam Steriliser worth RM129.90
  • 1 unit of Autumnz Home & Car Warmer worth RM99.90
  • 1 box of Neuners Organic Nursing Tea worth RM39.90
  • 1 box of Autumnz Double Ziplock Breastmilk Storage Bag 12oz worth RM12.90
  • 1 unit of Autumnz - MARVEL Single Electric Breast Pump with 2-Stage Pumping (T1 stimulation & T2 pumping) : for effective & efficient pumping worth RM359.00
  • 1 Autumnz Cooler Bag (FREE Autumnz Air Dry Mesh Bag)** worth RM55.90
  • 3 packs of Autumnz Reusable Ice Pack worth RM23.00
  • 8 bottles of Autumnz PP Milk Storage Bottles (with FREE 2 bottles and 5 pcs Autumnz Double Ziplock Storage Bag) worth RM38.90
  • 1 pc of Autumnz Comfort Nursing Bra** worth RM39.90  (please indicate the size of the bra before Check-Out !)
  • FREE 1 unit of BPA Free Deluxe Bottle Drying Rack worth RM39.90 
  • FREE 1 unit of Receiving blanket worth RM15.90 
  • FREE 4 pcs Washable Breastpad worth RM12.90 
  • FREE RM20 One Baby World voucher to be redeemed against your future  
  • FREE RM10,000 Sum Insured Personal Accident Insurance Cover 

Tiada ulasan: