Ahad, 28 April 2013

Update Nursing Cover

 Nursing Cover..


Alhamdulilah..nursing cover yang saya order da sampai.. Excited nak guna..
First trial guna masa kat rumah..sesaje nak test okey ke tak..so far masih belajar lagi...
simple dan mudah..

Sebenarnya masih banyak pilihan warna..boleh pilih kat 


macam-macam ada..harga sangat affordable..
Jahitan pun sangat kemas..
So telek satu persatu corak yang nak beli..terus mesej kak maz (pemilik blog)..tanya berkaitan dengan kod warna tersebut..Alhamdulilah masih ada stok..Terus order...esok bayar..dan lusa sampai..cepat, pantas dan berkualiti..

Tapi 
Cuma satu jelah..Dhia suka main tarik-tarik kain nursing ni hah..mungkin warna yang ibu dhia pilih ni comel sangat sampaikan Dhia tertarik...hehehe..So far so good.. YES!!!continue untuk Bf sampai Dhia membesar..sukaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!

Papehal pun kena berlatih untk menggunakan nursing cover sebab 19/5/2013 nak ke uitm tengok adik kesayangan convo..
wahhhh...jalan-jalan...jommm

Tiada ulasan: