Isnin, 4 Februari 2013

Premium Beautiful


Assalamualaikum semua...
hehehe...

Hai la sudah, rasanya nak buat entri tentang PREMIUM BEAUTIFUL ni da berapa kali tertangguh agaknye...hohoho..

Okey hari ini saya mahu fokus untuk buat entri tentang PB, akan ada entri bersambung pasal PB selepas ini..hoyeehhhh...

Genap sudah 40 hari saya berpantang, tinggal lagi 5 hari untuk meratah (ganas sungguh ayat) semua jenis makanan yang terdapat disekeliling terutamanya buah-buahan..owh..i love food...muaaahhhhh!!!!haahaha...Selama 40 hari berpantang rasanya hampir 30 hari saya menggunakan PB sebagai bengkung..walaupun mak ada buat bengkung kereta dan bengkung stereng..hehehe..tapi sebab kerajinan anakmu ini, bengkung PB jugalah yang menjadi pilihan..Tapi bengkung kereta tetap pakai juga..hehehe..sebab bila guna bengkung kereta kita rasa sangat ramping dan tegap..hehehe..mana tak nye, sekali kena ikat dan tarik..togak jo den...duduk pun macam kena pacak kayu kat belakang badan...hikhikhik..

PB ni dah lama dah beli, sebelum kahwin ari tue..sebab PB da buat skim mampu milik..fuh! kalau tak, idak nye mampu den nak menggunakan PB ni..siyes mahal gile..tapi al sebab ada nye skim mampu milik...i like to choose this brand as my first choice to lansingkan badan...hahaha..tak yah g slim world ka, mayfair ka, as long saya guna PB anytime boleh kurus, cayalah....hehehe..tapi memang kena percaya..

Masa mengandung dulu berat naik sampai 67.7kg..tapi badan memang tak nampak naik..yang naik tang pipi ngan tang perut (ini kalau tak naik tipulah)...Masa 30 hari pantang, Dhia kena amik suntikan round ke 2 bagi hepatitis B, ibunya pula kena amik berat badan..hehehe...alhamdulilah dan turun 57.7.
10 kg kurang..hehehe...pas nh nak turunkan lagi sampai dapat berat 48kg..nak fitkan badan betul..

PB ni saya tak guna sendirian, saya pakai sekali FELINNA INCH LOSS..memang terbaik..lemak2 degil pun boleh terbako dengan FELINNA INCH LOSS..

Da cerita sikit tentang pengalaman saya dengan PB, saya nak berkongsi pasal cara pemakaian PB dengan kalian semua..Sebenarnya, saya pun masih terkial-kial lagi pakai PB ni, lagi2 tang girdle nya..hehehe..

JOM KITA TIMBA ILMU SESAMA ... ^^___^^



Cara Pemakaian Premium Beautiful dgn Betul

Premium Beautiful ni ada 3 bahagian,
1. Long Girdle
2.Long Bra
3. Waist Nipper

Mula-mula kita kenakan LONG GIRDLE


1. Lipat dihujung seluar dan yang berender dan pinggang seluar dalam 2 lipatan.
2. Sarungkan dengan perlahan.
3. Bukakan kembali lipatan dan ambil lemak2 dibahagian peha masukkan ke dalam cup pinggul.
4. Kemaskan bahagian atas dan pastikan Diamond berada ditengah2


Next is LONG BRA



1. Sarungkan bra seperti biasa dari depan
2. Pinkan di bahagian belakang dengan larasan yang selesa.
3. Tundukkan sedikit badan dan tarik lemak2 yang berada di bawah ketiak masuk ke dalam cup.
4. Laraskan tali bra.
5. Tarik dibahagian bawah supaya lebih selesa.

* Kalau tangan tak sampai dan tak da yang nak tolong, bolehlah berkemban pakai kain batik, sebab, PB nh terus melekap ke badan, da tak boleh nak pusing-pusingkan lagi.. Kalau kita pakai macam kita pakai bra biasa ada yang cup bra dekat tulang belakang kita..tak ke pelik nampaknye??? hehehe


Last is WAIST NIPPER!!


1. Ambil waist nipper anda dan pinkan dari bawah ke atas
2. Betolkan kedudukan dan pastikan Diamond berada ditengah dan selari dengan Diamond di bra
3. Tarikkan tali dibelakang untuk merampingkan lagi pinggang anda.
5. Tali itu boleh diikatkan dan sangkut pada penyangkot yg disediakan di hujung tali berlawanan.



Cara pemakaian ni saya cedok daripada website ni [cempakakunor]





Okey itu sahaja cerita tentang cara pemakaian PB dengan ringkas.. 



BERMINAT untuk memiliki PB harga mampu milik?? 
Boleh hubungi Mohamad Rafiuddin - 013-7190863







Tiada ulasan: