Isnin, 4 Februari 2013

PREMIUM BEAUTIFUL - FUNGSI LONG BRAFUNGSI LONG BRA - BAHAGIAN HADAPAN
A- Rawan keluli memori berfungsi untuk menetap dan menyokong payu dara.

B- Lace 'Cup' mempunyai keanjalan supaya dapat mengelakkan payudara dari melimpah keluar. Untuk ibu yang menyusukan bayi, hanya tarik kebawah untuk mengeluarkan isi payudara. Tindakbalas ini mengelak dari payudara jatuh. F.I.R. juga terdapat disini, air susu tidak akan menitis-nitis atau berhenti kerana ia akan mengoptimumkan perkilangan, di mana air susu tidak berlebih dan tidak juga berkurang.


C- 2 batang keluli bermemori (kiri dan kanan di tulang rusuk) berupaya untuk menyelaras dan membentuk kontur badan. Badan akan terbentuk menjadi kon shape disini. Anda akan kelihatan mantap di sini.


D- Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian depan coli dapat menyelaras perut yang buncit lalu meninggikan kedudukan kontur payu dara. F.I.R. paling banyak di sini untuk pembakaran lemak yang maximum keatas perut yang buncit disini.Fungsi Long Bra - Bahagian Hadapan


A- Kedudukan dan bentuk tali yang tidak mudah jatuh (kebanyakkan jenama lain akan gagal disini). Tali ini tidak menganjal bertahun-tahun lamanya. Tidak berbekas seperti anda memakai bra biasa. Keselesaan sepanjang hari. Tali bra yang boleh diketatkan atau dilonggarkan ikut keselesaan masing-masing.


B- Rekaan bentuk "U" pada bahagian belakang coli bukan sahaja dapat menyerlahkan pandangan kurus (lemak akan menjadi tipis disini) dari belakang badan anda, ia juga mempercepatkan pembentukan (shaping) di belakang badan, dan juga menambah kontur bahagian belakang. Lemak yang tebal, ajaibnya akan hilang sebaik sahaja anda memakai secara peraturan disini.


C- Rekaan 3 laras cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai. Bila anda berubah ke cangkuk terakhir, TAHNIAH! Memang banyak perubahan sudah berlaku ke atas anda.


D- Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian belakang coli dapat menutupi bahagian belakang badan, dapat menyelaraskan lebihan lemak pada bahagian belakang, turut mengatasi masalah berbadan besar. Lemak-lemak d isini akan mencair dan dibakar tanpa sedar. Jika anda gemuk, anda akan kelihatan ada 'cutting' di sini- 5 minit 'instant result'.

Dicedok daripada [ LINK]


Tiada ulasan: