Isnin, 14 Januari 2013

Nutox Oxyfusion


Alhamdulilah....

Hari tue masa mengandung, ternampak satu survey yang Nutox buat..
Jadi tangan ni gatal-gatal mengisi survey..
ape tak nye, kalau jawab survey dapat free gift..
hehehe....(bab hadiah free memang faveret den)

*
*
*
*

Tapikan..kan..kan...yang sebenar saya da terlupa da pasal survey yang diisi..
Tetiba pagi tadi adalah seorang mamat call..
tanya nama, alamat umah, macam mana nak ke sini,
so dengan suara yang serak-serak basah (baru bangun tido sebab Dhia tak tido dengan nyenyak semalam)
saya pun terangkan dengan serba ringkas...
dalam hati fikir..owh nh mesti susu karihome yang sample sampai.. (^____^)..
cepat betul..
Disebabkan tengah sibuk mengurus Dhia mandi, jadi tak perasan bungkusan da sampai...so emak tersayang yang tolong terima..hehehe..
Mak siap cakap..kecik je wani sample susu yang dia bagi...
ala mak...tak pelah janji ada sample..boleh try tengok macam mana...
Tapi rupa-rupanya..tersilap...hahaha...

Excited mak tolong buka, sebab nak tengok macam mana contoh atau susu tersebut..
sekali...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
TAAAADAAAAAA...

Inilah dia...


NUTOX OXYFUSION keluaran yang terbaru...hehehe..
Boleh try..tapi nak tunggu Nutox yang lama abes..hehehe..

Sedikit review tentang produk ni yang dicedok dari sumber FB [ link ]





Yang BB Cream tak dapat la...hehehe..
Buat masa ni guna Cosmoderm nye sunscreen.. ala yang wane kuning tue..
Siyes memang terbaik sunscreen die..muka mulus tulus je rasa..confident je keluar dari rumah..
Bila pakai Nutox sebagai basic pastu guna sunscreen, tambah bedak cosway yang wane biru..dengan lip ice..
Hokey settle...
Da boleh berjimba-jimba...hehehe..
Yang penting simple dan ringkas..
(alasan sebenar sebab tak suka dan tak pandai bersolek)...
=.=!!!


Okeyla...time untuk makan sebelum baby Dhia bangun tido...










Tiada ulasan: