Ahad, 21 Julai 2013

NUTOX OXYFUSSION

Assalamualaikum semua..
Salam Ramadhan Al Mubarak

Updated berkaitan dengan Nutox. 
Ya kita adalah pengguna tegar Nutox since sebelum kahwin lagi..
So sekarang da hampir 1 tahun 4 bulan kita menggunakan Nutox..
More positif efek berbanding dengan negatif efek.
Nak tahu kenapa??

Kulit semakin rasa smooth je.. best tau..
pigmentasi semakin kurang. 
Mungkin juga assebab kita ada ambil vitamin c dan supplement-supplement yang lain.
Tapi so far kita sangat suka guna Nutox.
Set yang kita guna tak la mahal sebab 1 set boleh tahan hampir setahun. 
At least sempat juga menyimpan sedikit demi sedikit untuk pembelian akan datang.
Lagi pun Set Nutox ni selalu buat offer, so memang sesangat AFFORDABLE.. yes!!

Time pakai memang masa ke sekolah je..sangat simple dan ringkas..
Sebab kita tak reti nak bersolek bagai.

Kalau nak ke sekolah atau g jejalan biasanya kita akan guna

NUTOX OXYFUSSION SERUM + MOISTURISER + BEDAK ARAB(latest bedak guna) + LIP BALM

hah!simple je kan..dari dulu sampailah sekarang..
da jadi mak orang pun kita still gunakan solekan macam tue..
Kekadang tu teringin jugalah nak bersolek bagai macam orang-orang lain..
TAPI..
Tak pandai dan tak sempat
Lagi pula kita jenis nak kejar masa, semua benda nak cepat tak suka dilengah-lengahkan..
So, memang sesuailah dengan pemakaian tersebut.

Sebab kita menggunakan NUTOX boleh baca kat entri ini

Sambung cite semula..
Last 2 bulan kita ada jejalan ke Key El..sesaje nak bershopping mata..balik ikut jalan dalam, so singgah ke The Store yang ada kat area mane ea...lupa plak..dah lama g baru nak update..lupa segala hal..
So time tue diorang tengah buat offer NUTOX 30%..first time nh NUTOX buat offer macam tue..kot2lah da expired tapi bile check baru mfg dan expired lambat lagi..
Apa lagi time tue amik lah set yang biasa digunakan, lagi pula memang da nak abes, see i told u yang set nh boleh bertahan sampai setahun..so jimat u see...hehehe..
Dekat RM200 jugala kita pau cek abang kita..yelah time tue ngah tak bergaji, dan dan buat offer mahu tak bersinar-sinar biji mata...hahha...

Time nak beli tu ada jugakla isiden pujuk memujuk..ada ke die suh kita beli set yang lelain, walhal kita da kata ada banyak lagi..hehehe..
At last salesgirl tue mengalah tapi dalam mengalah tue die bagi jugalah kita free gift iaitu 



NUTOX SOLAR BLOCK..
Da lama menjadi idaman kalbu, tapi sebab memikirkan yang cosmoderm nye sunscreen still ada banyak, so abaikan...
Tapi bila dapat free gift..weeehuuuuuu...alhamdulilah..

Solar Block n sesangatlah bagus sebabnya bila kita dibawah cahaya matahari yang panas, muka kita still in good condition tak delah jadi berbelang-belang..
Ini sebabnya kita da try...
Yolah sebagai cikgu nh kan..kan..
Mesti ada hari sukan..dan dan time tue kena jadi penjaga masa, hakimla dan sebagainya..nak nak hari sukan tue pula petang..
Habeslah gelap berbelang muka,

TAPI...

Walau bagaimana sekalipun..mukaku masih lagi tidak berbelang..yehaaa..
Sukaaaaaa sanggggaaatttt...

So bila muka still dalam keadaan biasa, 
Maka untuk menggunakan bedak-bedak compact tak delah bercapuk ke apa...betul tak???

Simple je entri kita kali nh..hehehe...
Okeylah next entri kita akan kongsikan pasal bedak arab pulaknye :)

Assalamualaikum semua.. :)

Tiada ulasan: