Sabtu, 22 Januari 2011

Aku dan DLSR

wawasyazwani.blogspot.com

Berangan-angan untuk memakai kamera DSLR..
Sebenar-benarnya aku tak la reti sangat menggunakan DSLR..
tetapi aku suka belajar...
belajar dari adik aku yang ketiga (sekarang tengah belajar di UiTM Lendu)
dari cek abg aku (En Syahda )..
seronok gak..
Mula-mula tengok kamera nh aku jadi jakun pelik sket..hehehe
pastu terngidam-ngidamkan...huh!
tapi nasib baiklah adik aku terpaksa menggunakan DSLR dalam course dia,,
jadi my beloved father terpaksalah korbankan keluarkan duit dia untuk membeli DSLR tu..hihihi
dan aku sebagai kakak kesayangan dia terpaksalah juga dibenarkan untuk menggunakan kamera DSLR kesayangannya itu..hikhikhik..

*********************

D3000 Nikon


1st trial

2nd trial (ntah apa-apa jelah)

comel tak kasut saya...sapa setuju sila senyum...hehehe

purse murah-murah je..hehehe

tetapi tetap nak cari macam ada brand..poyo gitu..


*********************
so kesimpulannya saya masih dalam pembelajaran untuk menggunakan segala apa yang ada dalam DSLR..
semakin tinggi angan-angan untuk memiliki DSLR sendiri..hehehe

sample..ada sape-sape nak sponsor????

3 ulasan:

akubersamaCahya berkata...

sy nak jugakk... waaaaaa~~

zaim mahfuz berkata...

ak cdang kan gne panasonix lumix GF2 ..bru d psaran ...kcik molek lbih krang sme dgn DSLR ni huhu mngkn hrge pn mrah

wawa_syazwani berkata...

ika:meh2 kumpul duit pastu beli..hikhikhik...
zaim: hatiku sudah tertarik dengan ini DSLR jua...hikhikhik