Sabtu, 8 Oktober 2011

Bapak Durjana!

wawasyazwani.blogspot.com

SUMBER 
(SILA KLIK UNTUK BESARKAN BACAAN)
Sentap jantung aku baca berita ni. Di mana la letaknya akal BAPAK budak nh? Apa tak dapat nak fikir dengan lebih WARAS? Kalau aku jumpa dengan bapak budak ni mahu tak aku lempang laju-laju tahap dewa. Gila sakit mental. Hello pak cik berapa hari je kot isteri awak tu berpantang. Bersabarla sikit. Awak ingat bersalin tu tak sakit. Nak layan karenah awak. Please lah give and take dalam hubungan tu. Jangan bertuankan nafsu. Banyak lagi cara nak tundukkan nasfu tu..puasa, solat, atau watla aktiviti pape yang membolehkan kita melupakan seketika..44 hari je pun..HUH!


Pantang betul aku kanak-kanak yang tak tahu apa-apa dibuat seperti itu. TRAUMA BEB!!.. Organ-organ belum lagi kuat untuk menerima apa-apa tekanan. Usia baru 23 hari, nak angkat pun kena berhati-hati. Lagi da kena liwat. Kalau berlaku pendarahan dalaman macam mana? Siapa nak bertanggungjawab? Manalah perginya sikap kasih sayang dalam diri seorang bapa? MANA..MANA..


Pesanan akhir: Dunia semakin ke penghujungnya, sehinggakan nafsu yang memandu kewarasan akal. Renungkanlah.



Tiada ulasan: