Ahad, 11 April 2010

aKu KaTa..

Puas da aku bergelak senda ngan bestfrenz aku...cite pasal mcm2..
da berape ari ea aku update blog aku...pssttt....mcm lame jer..hahaha
sebenarnye nak update..tapi malas plak...lg pun paper dekat2 kan masa tue...so ari nh baru ler berkesempatan nak update cite aku..
byk sgt aku nak cite..sampai tak tahu yg mane...
plg best cite pasal ati aku...
aku bergembira melindungi kedukaan,
aku senyum melindungi kesedihan,
kenapa???
sebab aku sendiri tak tahu...
kadang2 ape yg kita jangka takkan semuanya berlaku ngan baik...betul tak...???
kadang2 aku terasa aku benci ngan diri aku sendiri...tapi selalu kata...jgn mcm tue...
tapi kenapa aku berperasaan mcm tue???
stress??? mungkin...
tensen...maybe
sakit ati??? ya mungkin jugak...
tapi kenapa???
aku pun tak tahu...
wuaaaa...tulun2...
aku benci ngan kehidupan mcm nh...
aku tak suke....


p/s: tgh kecewa....huhuhu

4 ulasan:

Chopie berkata...

biasalah...
waktu nk final exam mmg emo lebih semacam.
dh setel semua, ok balik kn kn!

wawa_syazwani berkata...

huhu..mintak2...hahaha...stress ngan pelbagai benda...

MUHAMMAD SHAHIR BIN SALLEH berkata...

dun hate urself..coz mnda nk pkai lma 2..org kata,law bnci bnda yg kita nk pkai,nnti jd mcm2..he3..tah..dunno wht i bebel..hope u got it..juz try 2 fix it...=)

wawa_syazwani berkata...

hmmm....shahir2...tQ for ur advise..